Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Penyanyi : Didi Kempot

Judul Lagu : Banyu Langit

Ciptaan : Didi Kempot

Label : Suara Musik Buana (sumbu record)


Lirik Lagu Banyu langit – Didi Kempot

Sworo angin, angin sing ngreridu ati

ngelingake sliramu sing tak tresnani

Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi

suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi

Sponsored Links

Ngalemo, ngalem neng dodoku

tambanono roso kangen neng atiku

Ngalemo, ngalemo neng aku

ben ra adem kesiram udaning dalu


Banyu langit sing ono nduwur kayangan

watu gedhe kalingan mendunge udan

Telesono atine wong sing kasmaran

setyo janji seprene tansah kelingan


Ademe gunung merapi purba

melu krungu swaramu ngomongke lopo

Ademe gunung merapi purba

sing neng langgran Wonosari Yogyakarta


Janjine lungane ra nganti suwe suwe

pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine lungo ra nganti semene suwene

nganti kapan tak enteni sak tekane


Udan gerimis teles ono klambi iki

jroning dodo ben ra garing ngekep janji

Ora lamis nggedhineng nggonku nresnani

nganti kapan aku ora biso bali


Ademe gunung merapi purbo

melu krungu suaramu ngomongke lopo


Ademe gunung merapi purbo

sing neng langgran Wonosari Yogjokarto


Janjine lungane ra nganti suwe suwe

pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine lungo ra nganti seprene suwene

nganti kapan tak enteni sak tekane


Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Post a Comment for "Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot"