Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Pikir Keri - Via Vallen


Lirik Lagu Pikir Keri - Via Vallen


yen gelem tak jak ra-bi

yen ra gelem tak jagongi

sing ra penting pikir keri


yen kowe gelem tak sayang

ya ojo mbok gawe bimbang

rasah kakean alesan


iki ati du parkiran maju mundur ra karuan

iki ati du layangan tarik ulur sembarangan

nanging tresno iki udu es teh plastikan

sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan


janjimu koyo mendung ditunggu ora udan

tresnaku kesandung aku jebul kapusan

jodo bakal tekan ora bakal kijolan

nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran


pikir keri pikir keri ketimbang loro ati


yen gelem tak jak ra-bi

yen ra gelem tak jagongi

sing ra penting pikir keri


yen kowe gelem tak sayang

ya ojo mbok gawe bimbang

rasah kakean alesan


nek iki pancen dalane tak tompo opo anane

gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke

abot dirasakne rakuat dibecakne

rasah dipikir mbok miker seng liyane


tresnoku seng gede mbok prekne

mbok golek liyane seng nompo opo anane

mending nyicel motor podo mumete

naning ono hasile ketimbang miker kowe


pikir keri pikir keri ketimbang loro ati


yen gelem tak jak ra-bi

yen ra gelem tak jagongi

sing ra penting pikir keri


yen kowe gelem tak sayang

ya ojo mbok gawe bimbang

rasah kakean alesan


yen gelem tak jak ra-bi

yen ra gelem tak jagongi

sing ra penting pikir keri


yen kowe gelem tak sayang

ya ojo mbok gawe bimbang

rasah kakean alesan



Post a Comment for "Lirik Lagu Pikir Keri - Via Vallen"