Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot

 


Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot


Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati

Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni

Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sing betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni

Jebule janjimu, jebule sumpahmu ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sing betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak…


Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot

Post a Comment for "Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot"